Genoveva Jewel
Online verkoop van sieraden, mode en accessoires
De zekerheden van https://www.genoveva-jewel.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik heb vaak sieraden gekocht waarvan werd gezegd: "deze zijn allergievrij". Nadat ik vol enthousiamse de nieuwe sieraden ging dragen, en al gauw teleurgesteld werd omdat ik toch weer uitslag kreeg, ben ik verder gaan zoeken naar sieraden die echt allergievrij zijn.
Snel kwam ik uit op roestvrij stalen sieraden die het kenmerk hebben dat ze allergievrij zijn. Met de nodige voorzichtigheid ging ik roestvrij stalen sieraden zoeken. Wat ik zag was erg teleurstellend voor mij. Of ze bevielen niet, of ze waren zeer prijzig.
Ik zelf heb al jaren last van een gevoelige huid, en ik baalde enorm van het feit dat ik zelf geen sieraden meer kon dragen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.