Geran Handel B.V.

Geran Handel B.V.

Dé technische groothandel in hekwerkonderdelen & toegangstechniek! ✅Al meer dan 30 jaar ervaring, snelle levering, grote voorraad en altijd deskundig en persoonlijk advies!
poorten hekwerk
9,4
Filter 1447 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 732 met beschrijving

• Johan Mensink
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Levering was perfect op tijd binnen .

• Rob
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk. En alle details aanwezig. Verzending is snel

Beste Rob,

We vinden het heel mooi om te horen dat de verzending snel was en dat je de webshop zo duidelijk en overzichtelijk vindt, dit is iets wat we elke dag nóg beter proberen te maken. Bedankt voor de review!

• Hoe beoordeel je Geran Handel B.V.?

• Hasan Yasin Ozturk
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Very quick shipment. Package was well done with sufficient padding and protection. The products were exactly as promised. Very happy with our purchase.

Dear Hasan,

Thank you very much for your kind review. Great to hear that the shipment, packaging, and products met your expectations. We hope to serve you again in the future!

• Chaletpark De Eeke
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Fijn telefonisch gesprek. Helder, duidelijke en goede adviezen/oplossingen.

Beste Chaletpark De Eeke,

Bedankt voor deze mooie review. Wij vonden het ook een fijn gesprek en zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het geven van goede oplossingen en advies. Bij verdere vragen staan we altijd voor je klaar!

• Gerard

Mooi vlot geleverd !

Beste Gerard,

Fijn om te horen dat de bestelling snel is geleverd!

• Aw Van der pol
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Na lang zoeken toch het profiel gevonden. Snel geleverd,ben er blij mee.

Beste Aw Van der Pol,

We vinden het fijn om te horen dat je na lang zoeken, bij ons het juiste profiel wel hebt kunnen vinden. Succes met het profiel en wij staan altijd voor je klaar!

• Sten Knuiman

snel geregeld

Beste Sten,

Dit vinden we fijn om te horen, bedankt voor de review!

• Daniël
    Review voor Geran Handel B.V.

Snelle levering! De webshop is erg duidelijk ingericht en alles was makkelijk te vinden!

• Geert Arts

Beste Geert,

Fijn om te horen dat de levering snel was, succes met de producten!

• Piet
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Goede service. Er werd goed gecommuniceerd dat sommige artikelen later werden geleverd.

Beste Piet,

Bedankt voor je mooie review. We vinden het ook belangrijk om zo duidelijk mogelijk te communiceren over alles rondom de bestelling!

• Tonnie Jansen

Goede service, snelle levering

Beste Tonnie,

Bedankt voor de review. Mooi om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat de producten snel zijn bezorgt!

• Gerard Nieuwendijk
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Duidelijke informatie bij het te bestellen product. Snelle levering.

Beste Gerard,

We vinden het fijn om te horen dat alle informatie duidelijk is en dat de levering snel was. Bedankt voor de review!

• JV Velda
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Op de webside is alles op voorraad, bestelde produkten online afgerekend krijg mail dat het niet op voorraad is en levertijd 7 tot 8 weken.
    Na telefonisch contact met een vriendelijke medewerkster is mij een coulance regeling aangeboden ivm lange levertijd en vind dit een prima oplossing

• karel Oomes
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Snelle levering en value for money

Beste Karel,

We vinden het fijn om te horen dat de levering snel was en dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Bedankt voor je review!

• gerolf goetelen
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Het leveringsadres door mij correct ingevoerd werd door jullie verkeerdelijk doorgegeven aan de transporteur waardoor mijn bestelling niet geleverd werd.Twee mails van me werden gewoon niet beantwoord
    Na telefonisch contact werd de bestelling geleverd maar ik krijg wel een tweede factuur terwijl ik reeds betaalde bij bestelling
    Besluit: NOOIT MEER GERAN

Beste Gerolf,

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring.

Bij het controleren van je bestelling zagen we dat de toevoeging bij het huisnummer niet correct was ingevuld. Hierdoor kon de vervoerder je pakket niet afleveren en is het automatisch retour gestuurd. We hebben onze mailbox zorgvuldig nagekeken, maar konden de twee mails helaas niet vinden. Zodra dit bij ons bekend werd, hebben we telefonisch contact gehad en zijn de producten gelijk opnieuw verstuurd.

De tweede factuur waar je naar verwijst is automatisch aangemaakt bij het opnieuw verzenden van de bestelling, maar deze is direct volledig gecrediteerd.

We begrijpen dat dit alles voor ongemak heeft gezorgd, en dat vinden we oprecht jammer. We hopen ondanks deze ervaring in de toekomst toch nog het vertrouwen te krijgen om je opnieuw van dienst te mogen zijn.

Klantenservice Geran

• Albert Van lith

Beste Albert,

Bedankt voor de review en fijn dat je tevreden bent over de geleverde service!

• Peter Andries

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat we even telefonisch contact hebben gehad en dat je tevreden bent over onze service. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

• Boaz Willems
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

goed geregeld. maar erg jammer dat er 2x verzendkosten worden gerekend voor 1 pakket maar dit is na telefonisch contact geweldig opgelost.

Beste Boaz,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Goed om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. We streven altijd naar zo goed mogelijke service, dus fijn dat we dit samen snel konden rechtzetten!

• M.A. Klapper
    Geverifieerde klant van Geran Handel B.V.

Snelle levering, doet wat moet.

Beste M.A. Klapper,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de levering snel was.

• Jan

goede kwaliteit en service

Beste Jan,

We vinden het fijn om te horen dat je de service en de kwaliteit van onze producten goed vindt. Bedankt voor de review.