Geran Handel B.V.
Renke Oostindjer
Mooie producten, veelzijdig, vlotte
Antwoord van Geran Handel B.V.Bedankt voor je review, Renke!
Fijn om te horen dat je onze producten mooi en veelzijdig vindt en dat alles vlot is verlopen. Hopelijk tot snel weer! -
charles Effting
Kundig personeel , en soepele levering .
Uitermate tevreden .
Antwoord van Geran Handel B.V.Bedankt voor je review, Charles!
Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! -
Hoe beoordeel je Geran Handel B.V.?
Mustapha Sehlaoui
goede service
Antwoord van Geran Handel B.V.Bedankt voor je review, Mustapha!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service. Hopelijk tot een volgende keer. -
Rik
Spullen besteld. Netjes gecommuniceerd ivm iets niet oo voorraad. Daarna alles in goede conditie ontvangen.
Antwoord van Geran Handel B.V.Bedankt voor je review Rik!
Fijn dat de communicatie duidelijk was en dat je bestelling goed is aangekomen. Tot de volgende keer! -
Peter van Alphen
Product is prima !! Zoals verwacht
Antwoord van Geran Handel B.V.Bedankt voor je review, Peter!
Fijn dat het product aan je verwachting voldoet. Tot de volgende keer! -
Ruud Kroeze
Duidelijke web site. Afhalen ging soepel.
Antwoord van Geran Handel B.V.Bedankt voor je mooie review, Ruud!
Fijn om te horen dat je de website duidelijk vond en dat het afhalen soepel is verlopen. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te zien. -
Bert te Slaa
prettig om onderdelen te bestellen en fijne samenwerking
Antwoord van Geran Handel B.V.Bedankt voor je review, Bert!
Goed om te horen dat het bestellen soepel ging en dat de samenwerking goed beviel. Graag tot een volgende keer! -
Garage Brouwers bv
Had een kleine bestelling gedaan, en deze was prima afgerond.wou een tweede grotere bestelling doen maar nu op de zaak dus met een belgisch btw nr,maar geraakte er niet door,kreeg telkens onbestaand btw nr wat ik ook probeerde,nochthans doe ik regelmatig bestellingen in Nederland zonder problemen,heb de bestelling dan bij een andere Nederlandse firma gedaan zonder probleem,btw nr was dadelijk gekend.misschien toch eens nakijken waarom btw nr's niet herkend word
Leo Melsen
goede service en vlotte levering
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Leo,
We vinden het heel mooi om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en levering. Bedankt voor de review en succes met de producten! -
Erik van Ommen
snelle levering
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Erik,
Fijn om te horen dat de bestelling snel is bezorgd. Bedankt voor de review! -
Henry Peters
goede spullen en snelle levering
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Henry,
Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de producten! -
OW
afspraken goed nagekomen
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste OW,
Dit vinden we heel fijn om te horen. Bedankt voor de review en de volgende keer zullen we uiteraard weer ons uiterste best doen! -
Tom Bakker
goeie producten voor een e
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Tom, dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag tot een volgende keer.
Tom De Looff
Super. Alles keurig verpakt en gesorteerd.
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Tom, dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles in orde was. Graag tot een volgende keer.
Gerard Camp
Erg goede service
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Gerard, dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer.
cpfm Beijens
snel en netjes geleverd prima kwaliteit.
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste cpfm Beijens, dank je wel voor je review! Goed om te horen dat de levering en kwaliteit naar wens waren. Graag tot een volgende keer.
Cor Kamies
Goede kwaliteit Precies als beschreven
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Cor, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat het product voldeed aan de beschrijving en je verwachtingen. Graag tot een volgende keer!
Susan Tamminga
Product top en levering super snel
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Susan,
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en snel is geleverd! -
Marcel hoge Bavel
Even langs gegaan, super geholpen met advies
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Marcel,
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen met het advies. Graag tot een volgende keer. -
Heinrich Thanscheidt
Surtout une excellente organisation et un service sans reproches.
Antwoord van Geran Handel B.V.Beste Heinrich Thanscheidt,
Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze organisatie en service.