Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Gereedschap-Bouwmarkt.nl

Met passie, kennis en ervaringen is Installatie Bouwmarkt in 2018 opgericht door de gebroeders Noordermeer. In 2020 werd Gereedschap Bouwmarkt hieraan toegevoegd. Dit zijn webwinkels gespecialiseerd in installatie materialen en gereedschappen. Een ruim assortiment met artikelen als water, warmte en gas materialen, handgereedschap, veiligheidsmiddelen of sanitair benodigdheden. De webwinkel is voorzien van meer dan 100 verschillende merken als Bonfix, Bahco, Grohe, Geberit, Skandia, VSH, Neo-Tools en Stanley. Installatie-bouwmarkt verstuurd bestellingen naar adressen in Nederland en België. Installatie Bouwmarkt heeft geen fysieke winkel of bezoekadres.
Gereedschappen, Veiligheidsartikelen, Bevestigingsmaterialen
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2018 is Installatie-Bouwmarkt opgericht door de broers Richard en Andy Noordermeer. Andy werkte sinds 2008 in de nieuw- en verbouw. Andy weet dan ook als geen ander wat de beste keuze is op het gebied van materialen. Zijn broer Richard is sinds 2004 actief op het gebied van webdesign, innovatie en communicatie. De combinatie van Andy’s kennis en expertise met betrekking tot materialen, Richard’s ervaring met klantgerichtwerken en gebruiksgemak zijn een perfecte mix voor een online winkel. Zo werd Installatie-Bouwmarkt.nl geboren.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.