GigaBitz
Onze missie en visie
Onze missie is om bij onze fans, en bij de vrienden van onze fans, een lach op het gezicht te toveren. Dit doen wij door het aanbieden van leuke USB sticks. Hierbij wordt met een gedeelte van de opbrengst een goed doel gesteund. Onze visie is om meer bewustwording voor sociale initiatieven te genereren onder grote techbedrijven en resellers. Wij willen met GigaBitz laten zien dat het leuker, maar vooral ook beter kan.

Onze beloften
-Wij leveren kwalitatieve producten voor concurrerende prijzen.
-Bij ons is de klant écht koning.
-Wij rekenen géén dure verzendkosten, en proberen binnen drie werkdagen te leveren.
-Voor elk verkocht product doneren wij €1,- aan een goed doel (dit goede doel wordt aan het einde van het jaar gekozen).
De zekerheden van https://www.gigabitz.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.