GoSmooth
GoSmooth is een in Nederland gevestigde webshop in IPL ontharingsapparaten. We willen dat mensen over de hele wereld genieten van de resultaten van ons product. Bovenal wil GoSmooth Intense Pulsed Lightning (IPL) ontharing voor iedereen toegankelijker maken. IPL is een effectieve technologie die helpt bij permanente haarverwijdering. Wij willen graag dat mensen profijt hebben van deze effectieve IPL-technologie.
IPL Lichtontharing, Persoonlijke verzorging, Beauty
De zekerheden van https://go-smooth.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.