Golfflags.com
Golfflags.com is gespecialiseerd in vlaggen en marketingproducten voor op de golfbaan. Wij leveren golfvlaggetjes voor op de green en de putting green. In onze golf shop kunt u verder terecht voor gepersonaliseerde pop up banners, range banners, beachvlaggen en rollup banners. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten voor een lage prijs. Onze producten zijn gepersonaliseerd te leveren met eigen logo en opdruk. Dubbelzijdige bedrukking is mogelijk. Indien u klantspecifieke wensen heeft, dan doen wij er alles aan om dit te realiseren. Golfflags.com maakt uw golftoernooi tot een succes!
De zekerheden van https://www.golfflags.com/en/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.