HOUTENDIERSHOP.com

HOUTENDIERSHOP.com

HOUTENDIERSHOP een van de weinige shops waar je kunt kiezen uit de volledige collectie van Ostheimer en Holztiger houten dierenfiguren.

Na een voortvarende start is het oorspronkelijke houten speelgoed- en houten dierenassortiment uitgebreid met een hele reeks knuffeldieren van sigikid, Jellycat, Hansa en Hermann Teddy. De knuffels van deze merken hebben allemaal hele zachte pluche. Zowel jong als oud zullen hier van genieten.

Het assortiment kiezen wij heel bewust uit, niet de producten die je overal kunt kopen maar juist die leveranciers met hun unieke producten. Alle producten die wij verkopen zijn 100% kindvriendelijk, veilig en bevatten geen schadelijke stoffen. Wist je trouwens dat wij alle artikelen op voorraad hebben in ons eigen winkelmagazijn en dat je hier ook jouw bestelling kunt afhalen?

Wij leveren de artikelen natuurlijk aan consumenten maar ook aan scholen, gastouders, kinderdagverblijven en andere bedrijven. Verjaardagscadeaus, kraamcadeaus of een klein speelgoedcadeautje, door het gevarieerde aanbod is er voor iedereen iets te vinden.
De zekerheden van https://www.houtendiershop.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.