Happy Hero

Happy Hero

Het ontdekken van de grote mensen wereld is een groot avontuur voor kinderen.
Een avontuur waarin ieder kind iets unieks heeft, iets ‘eigens’. Eigen kwaliteiten waardoor zij een held zijn. Een held in voetballen, koekjes bakken, kikkers vangen, het verstoppen van de autosleutel of het maken van rommel. Kortom: alle kinderen zijn helden. En alle helden blijven zoeken naar nieuwe avonturen.

Nu is er voor iedere held (ook die op sokken), een boek waarin zij kunnen laten zien wie ze echt zijn!

Happy Hero schrijft en illustreert prentenboeken met interactief voorlezen als uitgangspunt. De boeken bevatten ‘klassieke’ karakters en spannende verhalen waarbij jouw kind niet mag en kan ontbreken. Jouw kind neemt immers de hoofdrol over in het verhaal!

De zekerheden van https://happyhero.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.