Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Happy Hero

de Ververt 1318
6605AJ Wijchen
Dit is geen bezoekadres
0641421318
KvK 73716308

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Happy Hero

Gemiddelde beoordeling

9,8

8 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Happy Hero

Team Facilitair beoordeelde op 2019-06-11

Super snelle levering, ontzettend leuk verpakt, en vriendelijke service :-)

Happy Hero

Anoesjka Ballast beoordeelde op 2019-05-30

Goede service. Leuk met de cape en het masker. Het verhaal is grappig maar vind het allemaal bij elkaar wel redelijk duur voor wat je krijgt.

Happy Hero

Louis beoordeelde op 2019-05-11

Happy Hero

Dorie beoordeelde op 2019-05-10

Het idee om een kind de hoofdrol te laten spelen in een kinderprentenboek vind ik helemaal geweldig. Omdat zo een boek nog niet eerder is uitgebracht wilde ik het daarom ook gelijk hebben. Ook nog een leuke kleur cape uitgezocht. Boek, masker en cape zitten in een mooie doos. Wat ik ook heel fijn vindt is dat er een kaart met voorleestips bij zit. Dus een echte aanrader!!!!!

Happy Hero

Arinda beoordeelde op 2019-05-10

Happy Hero

Andy beoordeelde op 2019-05-10

Super snel geleverd! Mooi verpakt, het was echt een feestje om het uit te pakken.

Happy Hero

Sjardo beoordeelde op 2019-05-09

Mooi boek!

Happy Hero

Taco beoordeelde op 2019-05-09

Ik ben ontzettend tevreden over Happy Hero. Het leuke boek met accessoires werd in een luxe doos geleverd, waarbij het boek zelf nog eens extra in papier was gewikkeld. Hierdoor was de uitpakervaring voor mijn 2-jarige nog leuker!
Levering ging supersnel en ook het contact met Happy Hero was heel prettig en persoonlijk. Ik zou hier in de toekomst zeker weer bestellen.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.