Hart van Steen

Hart van Steen

edelstenen en edelstenen sieraden verkoop
Spiritualiteit, sieraden, edelstenen
De zekerheden van https://www.hartvansteen.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Uw spirituele concept boetiek.
Unieke handgemaakte hangers. Bijzonder sieraden, ongewone mineralen, energiekristallen, spirituele voorwerpen, prachtige edelstenen.
De passie voor stenen bindt ons al jaren, voor beter en slechter. Aanvankelijk als hobby, daarna als levensstijl, tot nu, wanneer we ons er professioneel aan wijden.
Ons team bestaat uit mensen die alle aardse elementen vertegenwoordigen, die samen op het werk een geweldige en heel positieve energie-atmosfeer creëren.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.