Hip&Mama Box
De Hip&Mama Box is de leukste verrassingsbox om te ontvangen tijdens je zwangerschap als je baby al geboren is. In elke box vind je hippe babyproducten. Hip&Mama Box werkt samen met de leukste shops en merken. Samen hebben wij de leukste, liefste, stoerste en hipste producten geselecteerd om zo een te gekke box voor jou samen te kunnen stellen. Je kunt je hierop abonneren of eenmalig een box afnemen.
De zekerheden van https://www.hipenmamabox.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.