Home by Dewy

Home by Dewy

De webshop met de leukste woonaccessoires en cadeaus.

Woonaccessoires, Cadeaus
De zekerheden van https://www.homebydewy.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi! In 2015 ben ik, Dewy, gestart met deze webshop. Omdat ik zelf heel erg enthousiast word (lees: ik kan er uuuuren over praten) van accessoires (niet zo gek met een interieur achtergrond) en cadeaus word de collectie steeds uitgebreid met nieuwe merken! Ik ga elke keer weer opzoek naar iets nieuws wat past bij mijn collectie.

Ik vind een persoonlijke service erg belangrijk. Verder heb ik een liefde voor het inpakken van cadeautjes. Je kunt dus bij elk item aangeven of en hoe je het item ingepakt wilt hebben.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Liefs,

Dewy | Home by Dewy


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.