Homed-IQ
Neem de controle over je gezondheid. Homed-IQ is een medisch testbedrijf dat vertrouwelijke, laboratorium-gecertificeerde medische tests vanuit het comfort van thuis aanbiedt. Homed-IQ wil dat iedereen kan profiteren van toegankelijke medische tests door het testproces zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, je verdient het om snel en aandachtig behandeld te worden. Dit is de reden waarom het Homed-IQ-team pioniert met een nieuw type hoogwaardige testservice die wetenschappelijk geïnformeerd, begrijpelijk, sneller en betaalbaarder is voor de gebruiker. In de perfecte wereld van Homed-IQ moeten medische laboratoriumtests voor iedereen, overal en altijd toegankelijk zijn.
De zekerheden van https://www.homediq.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.