Houvanhaar.com

Houvanhaar.com

Met trots kunnen wij melden dat wij reeds 5 jaar gespecialiseerd zijn in het helpen van kankerpatiënten en anderen die kampen met haarverlies. Met een indrukwekkend aanbod van Chemo Pruiken - Petten - Sjaals - Hoeden zijn we overtuigd dat iedereen zijn smaak kan vinden die zijn unieke persoonlijkheid complementeert.

Of je nu een lange of korte pruik selecteert, een met menselijk of synthetisch haar, al onze pruiken voor vrouwen met kanker werden ontworpen met bijzondere aandacht voor zachtheid op de hoofdhuid met een gepaste pasvorm.

We begrijpen dat de keuze van pruiken tijdens een kankerbehandeling ontmoedigend kan zijn met alle mogelijke opties en kleuren. Bel ons vandaag nog voor een bijpassende stijl en kleurenconsultatie - het is een leuke stap om jezelf opnieuw uit te vinden!

Chemo Pruiken – petten – Hoeden – Sjaals worden aanbevolen voor:

     Kanker- en chemotherapie patiënten
     Vrouwen, mannen en kinderen met medisch haaruitval of alopecia
     Voor een stijlvolle look voor vrouwen met of zonder haar
     Gemiddelde en grote hoofdgroottes
Telefonische ondersteuning bij: vragen of problemen, voor stijl en kleurenconsultatie
Mogelijkheid insturen van uw eigen haarstaal
Synthetisch of menselijk haar
     Hoofdbescherming voor modebewuste vrouwen

Contacteer ons vandaag nog: Houvanhaar.com - Waterstraat 4 - 8920 POELKAPELLE - 0032 475385669
De zekerheden van https://houvanhaar.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.