Hugs & Things
Bij Hugs & Things kun je terecht voor onafhankelijk gecertificeerde siliconen kralen in heel veel exclusieve kleuren. Veilig én uniek!
De zekerheden van https://www.hugs-and-things.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als ondernemer vind ik het enorm belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Service staat bij mij dus hoog in het vaandel.
Ik onderscheid me door een ruim aanbod van artikelen die alleen bij mij te koop zijn, en ik heb alle artikelen uitvoerig extra laten testen, zodat ze bewezen aan alle Europese chemische eisen voldoen, en dus gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen.
Omdat ik alleen werk, en ook echt alles alleen doe, van inkoop, tot inpakken, tot administratie en websitebouw, is dit bedrijf echt mijn 'kindje'. Dat merk je hopelijk ook in het contact dat je met mij hebt, en in de service die ik verleen. Mijn werk is echt mijn hobby!


Bekijk Manifest