IAMMOZI
Fairtrade, organic t-shirts en meer. Wij geven altijd door aan kansarme kinderen in Malawi.
De zekerheden van https://www.iammozi.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

IAMMOZI staat voor eerlijk ondernemen. Wij creëren vanuit onze kernwaarden, gaan verbinding met duurzame ondernemers en kiezen altijd fair. Alle betrokkenen worden gelukkig van onze producten. En vanuit dit geluksgevoel geven we door aan kansarme kinderen in Malawi. Share The Gift Of Giving.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.