IedereenHappy
Wij maken handgemaakte gelukspoppetjes/huwelijksbedankjes/kraamcadeau's & workshops.
De zekerheden van https://www.iedereenhappy.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij gunnen iedereen geluk! Iedereen is een uniek persoon. Onze HappyDolls (gelukspoppetjes) zijn alle uniek, van elk poppetje is er maar 1. Ook kan je ze laten personaliseren. Leuk als cadeautje of (bruiloft) bedankje. Naast onze HappyDolls bieden wij nog meer unieke en leuke items aan, neem een kijkje in de Happyshop en houd onze nieuwspagina in de gaten!

Geluk vermenigvuldigt zich als je het puur alleen maar deelt.... Vandaar dat wij ook stichting Panti Asuhan steunen met onze      Duo Dolls/ To share.  


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.