Ine van Deursen

Ine van Deursen

De Jafra webshop voor verkoop van Jafra Cosmetica producten
De zekerheden van https://www.inevandeursen.be
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik starte in 1993 als Jafra consulente. Jafra is sinds 2005 mijn vaste baan.

Vandaag de dag is mijn Jafra webshop dagelijks werk omdat mijn klanten het fijn vinden om online te shoppen. Ik lever de Jafra bestellingen snel in België en in Nederland met een duidelijke communicatie. Daarbovenop zorg ik altijd voor een "wow" factor en leg ik mijn klanten graag in de watten met leuke cadeautjes.

Wil jij jouw huid leren verzorgen en/of leren make-uppen van huis uit? Dit kan! Bestel jouw Jafra set nu in de webshop. Tijdens een “online" sessie van maximum 1 uur leer ik jou alle kneepjes van een goede verzorging en/of make-up.

Liefs, 💋 Ine


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.