Irridelta.nl
Irridelta maakt deel uit van de Vlaming-Groep B.V. en heeft al meer dan 40 jaar ruime ervaring in Irrigatie en zo ook in het assortiment voor gerelateerde producten en de aanlevering voor diverse branches.
Irridelta, die vooral gespecialiseerd is op het gebied van Irrigatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen om als totaal leverancier van water-technische producten de markt weten te bereiken.

Wij als Irridelta proberen u als klant het beste advies en service te verlenen. Met een groot assortiment water-technische producten is bijna alles uit voorraad leverbaar.
De belangrijkste doelgroepen voor ons zijn: Agrarische sector, Waterbehandeling, Machinebouw, Visserij en Industrie.

Irridelta.nl Webwinkel
In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan producten gerelateerd aan water. Met een ruim aanbod van artikelen in voorraad staan wij garant voor een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.