Jamila's

Jamila's

Jamila’s is opgericht in 2019 en verkoopt pure parfum op oliebasis. Wij zijn klein begonnen en zijn enorm aan het groeien. Onze klanten geven ons aan dat het ontzettend lekker ruikt en dat zij blij zijn met de mogelijkheid om eerst een tester te bestellen en later een grote parfum. Hierdoor kunnen zij de geur evengoed ervaren zonder teveel te betalen voor een geur die je nog niet kent. Jamila's gaat medio 2020 beginnen uit te breiden, dit zal een groot impact hebben op onze parfums. Verwacht niks slechts, wij zullen blijven aanbieden wat wij nu ook aanbieden en de prijzen zullen ook niet zomaar stijgen.
Parfum testers
De zekerheden van https://jamilas.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.