Je computerhulp aan huis - Luna IT | ComputerSpul.com

Je computerhulp aan huis - Luna IT | ComputerSpul.com

LUNA IT® (staat voor Laptop, Ultrabook, Notebook en All-in one PC) is een aanbieder van nieuwe en gebruikte computerapparatuur zoals, laptops, (all-in one) PC's, desktops, Apple iMac en MacBook. Ook bieden wij diverse diensten aan, zoals het repareren of upgraden van uw bestaande product.

Onze insteek is om kwaliteit, vertrouwen en betaalbaarheid samen te laten gaan. Wij gaan met respect om met uw product en de data die hierop staat.

Selectieve inkoop, betrouwbare partners en afspraak is afspraak zijn belangrijke pijlers. Zonder samenwerking kun je geen optimale dienstverlening bieden, daarom zijn wij trotse partner van de meeste fabrikanten.

Daarnaast is Luna IT aangesloten bij Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg en keurmeester voor het ICTKeurmerk. Voor u een extra aantoonbare kwaliteitswaarborging.

Wij adverteren 2e hands / refurbished producten altijd met actuele en zelfgemaakte foto's. Op deze manier kunt u de echte staat van het product beoordelen.

Luna IT werkt lokaal en is actief binnen de particuliere- en MKB markt.

Als kleine onderneming heeft u altijd te maken met professionele medewerkers, die naast opleiding ook veel werkervaring hebben. Omdat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft, maken wij geen gebruik van studenten (anders dan stage) of andere tijdelijke krachten.

Wij werken alleen op afspraak en zijn flexibel qua tijden. Ook in de avonduren is geen probleem! Om zo concurrerend mogelijk te zijn -zonder op kwaliteit in te leveren- zijn wij gevestigd aan huis. Hier hebben wij een ruimte gereserveerd voor onze werkzaamheden. Voor u als bezoeker is er voldoende ruimte (met airconditioning) en gelegenheid om het product te testen en ook is er een toilet.

Daarnaast komen wij graag bij u thuis of op locatie.
Laptop, Computerapparatuur, Apple
9,8
21 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Zuithoff
  Review voor Je computerhulp aan huis - Luna IT | ComputerSpul.com

  Nieuwe desktop PC aangeschaft die geheel gebruiksklaar is geïnstalleerd
  Geen haastwerk. Fijn en heel goed gedaan Een dikke pluim voor het geleverde

  Antwoord van Je computerhulp aan huis - Luna IT | ComputerSpul.com

  Heel veel plezier met de nieuwe PC en bedankt voor het vertrouwen en deze mooie beoordeling.

 • Ine
  Review voor Je computerhulp aan huis - Luna IT | ComputerSpul.com

  Wat een goede keuze: Luna IT: een betrouwbaar bedrijf, uitstekende service, bijna 24/7 geopend, dichtbij huis. Een mooie laptop uitgezocht die nog dezelfde middag met de gewenste programma's wordt bezorgd. En dat alles met drie jaar fabrieksgarantie. Top Johan. Dank je wel!

  Antwoord van Je computerhulp aan huis - Luna IT | ComputerSpul.com

  Heel erg bedankt voor de mooie review en het vertrouwen.

  Beste groet,

  Johan Luna IT

 • Hoe beoordeel je Je computerhulp aan huis - Luna IT | ComputerSpul.com?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?