JoBa babyspeciaalzaak
Jessy Hendriks
De eigenaar is een top vent en de service is echt top
Marloes de Bruijn
Snelle levering. Blij met het aanbod aangezien baby dry maat 1 niet in de reguliere supermarkt is te verkrijgen.
Hoe beoordeel je JoBa babyspeciaalzaak?
Claudia Dekker
Goede communicatie
Carmen Otterloo
Er wordt op de website geadverteerd met volgende dag verzonden….. grootste grap ooit!!! Ruim een maand moeten wachten. Zelf continu er achteraan moeten gaan hoe het er mee staat. Vervolgens gevraagd om een korting oid voor de ongemakken. Ja mevrouw we doen een extra cadeautje bij het pakket! Helemaal niks… kortom, valse marketing, slechte communicatie en 0.0 afspraken die worden nagekomen!!
Lina Michalakopoulou
Goede service!
Marit Faida
Fijn contact blijven houden, ondanks vertraagde levering! Erg vriendelijk!
yasemin aydin
Er staat bij dat we hem volgende dag krijgen en ben al 1,5 week verder niks te horen gekregen en ook de bestelling niet baal hier enorm van
Antwoord van JoBa babyspeciaalzaakHeel vervelend dat u dit zo heeft ervaren.
Wij hadden alle klanten op de hoogte gesteld via de mail. Dat het product in de week van 9 september uitgeleverd kom worden. -
Joke Bogaars
Geweldige service. Het product werd nageleverd. Als ik belde werd ik altijd netjes teruggebeld. Top!!
M. van der Maat
Echt prima service, er wordt gebeld voor overleg, en als verzenden moeilijk is of te lang duurt. Dan wordt het persoonlijk bezorgd!
Yvon
Alles stond netjes klaar! Vriendelijk geholpen!
Andra Bovens
Fijn contact gehad! Ben heel benieuwd ook na de winkel!
Perry Janssens
goede service en goede kwaliteit van spullen
Annelieke Baardslag
Snel contact over product dat niet op voorraad was. Alternatief was uiteindelijk beter dan ik voor ogen had! Fijne afhandeling en mooie producten!
Rita Gerrits
Netjes geholpen.
Miriam Ruhl
Carina Moesker
Snelle levering, en goede prijs.
Antwoord van JoBa babyspeciaalzaakBedankt voor uw review.
G.I Jongen-Knubben
Antwoord van JoBa babyspeciaalzaakBedankt voor uw review.
Thea Van Oijen
Snelle en goede levering.
Jessica Janssen
Goede kwaliteit, en zeer vriendelijke service!