Jollein baby & kids

Jollein baby & kids

Jollein is een lifestyle merk in baby- en kinderkamertextiel en accessoires. De jaarlijkse trendy collecties worden verrijkt met leuke en handige accessoires waar je de hele baby- en kinderkamer mee kunt aankleden. Van heerlijk zachte en warme dekentjes tot coole kinderfauteuils. Bekijk ook eens onze uitgebreide hydrofiel collectie, deze handige producten zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren en hippe prints. De producten van Jollein worden ontworpen en gemaakt met de beste zorg en de grootste liefde voor de allerkleinsten onder ons.

Jollein is onderdeel van Smits Assen B.V., een familiebedrijf dat al sinds 1973 groot is in baby en kids lifestyle artikelen. Inmiddels zijn de collecties van Jollein in meer dan 50 landen verkrijgbaar.

De zekerheden van https://www.jollein.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.