Jorton Promotions

Jorton Promotions

Bedrijfskleding, Promotiekleding, Sportkleding, Textiel bedrukking & Meer!
Werkkleding, Werkbroeken, Werkschoenen
De zekerheden van https://www.jorton.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ontdek ons grote assortiment werkkleding, veiligheidsschoenen en accessoires.

Onze gehele collectie werkkleding is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspetters of vonken van slijpstenen. Onze kleding is ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden. Met de juiste werkkleding voelt u zich prettiger op uw werkplek. Voor ons staat kwaliteit voorop en daarom werken wij alleen met de Merken waarvan wij vinden dat we het verschil maken.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.