Jumping The Couch

Jumping The Couch

Jumping The Couch moedigt een “offline” en ontspannen levensstijl met ruimte om te springen en te spelen aan in dit digitale tijdperk waar smartphones en tablets een favoriet stuk speelgoed zijn geworden. Kleding ontworpen voor jongens die jongens willen zijn! JTC legt de nadruk op een unplugged lifestyle met spelen versus gamen. Game OFF and play ON!

JTC heeft een maatboog van 98-104 / 158-164 (4-14 jaar). De prijscategorie ligt gelijk met het zustermerk Little Miss Juliette met een uitgebalanceerde verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Kinderkleding, Jongenskleding, Tienerkleding
De zekerheden van https://jumpingthecouch.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.