Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Melkkefir, waterkefir, viili yoghurt, kombucha en jun scoby's, prachtige priobiotica o.b.v. goede melkzuurbacteriën en gisten. Overheerlijk en ook supergezond! Wilt u levenslang goedkoop en eenvoudig uw eigen probiotica bereiden op ambachtelijke wijze? Bij Kefirshop.nl vind u alles wat u nodig hebt.
9,5
Filter 6071 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3667 met beschrijving

• Patricia R.
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Prima producten, goede beschrijving en uitleg op website, heel goede service en beantwoording vragen

• Annemieke Sanguedolce
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Sublieme kwaliteit van de melk kefir roosjes! Zo blij mee! Uitmuntende levering! Fijne beschrijving meegeleverd!

• Jan van Hoof
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Goede kwaliteit producten. Verse kefir. En goede benodigdheden hier voor!

• Charlotte
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Goede prijzen en kwaliteit, bestel al jaren mijn verse waterkefirkorrels hier en het bestelproces verloopt ook altijd vlotjes.

• Monika
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Snelle service en heldere uitleg

• Sabine Kenis
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Geweldige service, zeer snelle levering, heel goede en uitgebreide uitleg over mijn aangekochte produkt en het gebruik ervan. Topverkoper!

Antwoord van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Fijn om te vernemen, dank hoor!

• C.G.J. Veerman
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

De site is van een bijzonder uitgebreid niveau. De beantwoording in de vorm van aftersales is ook van hoog niveau. Op elke vraag via whatsapp of mail wordt een gedegen reactie gegeven. De klant krijgt niet alleen antwoord op de vraag, maar ook wordt aandacht besteed aan tips voor nuttige producten die de beantwoording van de vraag aanvullen. Last but not least: de melk-kefirkorrels van Kefirshop zijn in vergelijk met een andere leverancier, waar ik ook van betrokken heb, van uitmuntende en goedverzorgde kwaliteit. Kortom "klasse"!

Antwoord van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Niet zichtbaar, maar we gaan er bijna van blozen! Dank :)

• Silvia Huzen
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Snelle levering, alles goed verpakt. Degelijke spullen. Daarbij een website vol nuttige adviezen. Top!!

Fijne beoordeling ook!

• dmk
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

High quality products - top results! Fast shipping and also additional brochures for handling. Top! Five star rating! Already recommended to friends.

Thanks a lot!

• Stefan
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Correcte levering, wat belangrijk is bij Kefir

Antwoord van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Zeker, daar doen we ook ons best voor. Dank voor uw positieve beoordeling!

• Ginie
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Duidelijke beschrijving en keurige vlotte levering

• Vicky Vingerhoets
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Ik ben zeer tevreden van kefirshop. Goede service en redelijk snel met de bestelling ondanks ik in België woon. Echt een aanrader. Heerlijke kefir zowel water als melk kefir

Dank u!

• Jenny Hoorn
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Fijne en goede producten welke bijdragen tot een gezonde darmflora!
    Wordt een regelmatige klant. Onderhoud is belangrijk.

• Koen

Heel snelle service.

Verpakking mocht kleiner, ik bestelde enkel de kefir en die kwam niet in de beloofde enveloppe ... een bezoekje aan postkantoor was het gevolg omdat het niet in de brievenbus paste.

Hoeveelheid kefir op het eerste zicht zeer beperkt, maar na een vijftal kleinere porties kefir heb ik nu genoeg 'roosjes' om meteen met een liter aan de slag te gaan.

Heel blij met het product!

Antwoord van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Hallo Koen, Dank voor je beoordeling. Wat de envelop betreft; dat is al een paar jaar niet meer toegestaan (zie ook 'Verzending' pagina) om er producten in te verzenden over de grens. Dat heeft met het in het verleden veelvuldig verzenden van medicijnen en drugs te maken. De kans bestaat dat het open gemaakt wordt, of retour wordt gestuurd. We verzenden kefir alléén binnen Nederland in envelop. Sorry, wij zouden het ook graag anders zien :| ....
    Fijn dat de kefir goed bevalt!
    Groetjes, Michel

• ME
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Snelle levering en duidelijke uitleg.

• Petra Mintjes
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Nette levering van de melk plant goede beschrijving bij de levering

• Marc Asman
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Bijzonder veel en duidelijke informatie op de website. Vlotte leveringen van kwaliteitsvolle producten.

• Irka Paulus

Snelle en correcte levering

• Ludo de beeck
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

goed toe gekomen,en werkt perfect

• Rosita Plowy
    Geverifieerde klant van Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Het was juiste en vlot muj toegestuurd tevreden van waterkefir al verdubbeld in kefir en lekker.