Kinderfietsenwinkel.com

Kinderfietsenwinkel.com

Vind de leukste, mooiste en veiligste kinderfietsen voor iedere leeftijd op Kinderfietsenwinkel.com. Of je nu op zoekt bent naar een jongensfiets, meisjesfiets, driewieler of fietshelm, bij Kinderfietsenwinkel.com zit je goed. Alle fietsen voldoen aan strenge EU-veiligheidsnormen en worden met een duidelijke handleiding geleverd. Zonder al te veel gedoe!

Betaal je bestelling veilig met iDeal, Paypal of Bitcoin en bestel je voor 20.00 uur, dan is de kans groot dat je product al binnen twee tot drie werkdagen binnen is.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.