Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Kinderfietsenwinkel.com

Ambachtswerf 11
2912CW Nieuwerkerk aan den IJssel
Dit is geen bezoekadres
0852460177
KvK 50919725

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Kinderfietsenwinkel.com

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2018
Kinderfietsenwinkel.com

Kees Liket beoordeelde op 2018-12-10

Hoewel ik de fiets nog niet heb gemonteerd en gecontroleerd, kan ik al wel zeggen dat het hele bestelproces snel en goed is verlopen. Ook op een vraag van mij (per mail verzonden en later nog een telefonisch), werd snel en professioneel gereageerd.
Een groot pluspunt was de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je weet immers maar nooit bij een (voor mij) onbekende internetwinkel.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces

Reactie van Kinderfietsenwinkel.com:
Hoi Kees,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Het is als beginnende webwinkel inderdaad soms lastig om het vertrouwen te winnen van bezoekers. We zijn blij dat je het hele bestelproces als positief hebt ervaren en hopen dat je veel plezier zult hebben van de Volare meisjesfiets!

Groet,
Dennis
Kinderfietsenwinkel.com

Irene beoordeelde op 2018-11-12

Bestelling snel geleverd

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Kinderfietsenwinkel.com

Dirk van Zuilen beoordeelde op 2018-10-23

Toch wat huiverig om een fiets online te bestellen (het is toch voor je kind) het uiteindelijk toch maar gedaan, ook vanwege een goede kortingscode van Kinderfietsenwinkel.com. Ik heb de Yipeeh Power 10 inch fiets gekocht vorige week woensdag gekocht en vrijdag was hij tot mijn verrassing al in huis. Makkelijk te monteren en binnen een uur zat onze zoon al op zijn nieuwe fiets: helemaal trots en happy. De klantenservice hield ons goed op de hoogte met een volgcode, helemaal top!


Reactie van Kinderfietsenwinkel.com:
Hallo Dirk,

Dat is heel erg fijn om te horen! We hopen dat je blij bent met de fiets en er lang plezier van zult hebben.

Met vriendelijke groet,
Kinderfietsenwinkel.com
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.