KitchenHero

KitchenHero

KitchenHero - Become your own chef.

Met behulp van KitchenHero is iedereen in staat om de beste gerechten uit zichzelf te halen. Door middel van adviezen om onze producten voor binnen en buiten de keuken is het doel om onze bezoekers van een thuis-kok naar een thuis-chef te veranderen.
De zekerheden van https://Kitchenhero.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Kitchenhero is in 2020 bedacht, 2021 gecreëerd en in 2022 wilt het bedrijf openen.

Met veel ervaring in de professionele keuken, bar en bediening bij variërende hotels en restaurants is het mij opgevallen dat veel mensen thuis ook culinaire gerechten en dranken willen maken, maar het heel moeilijk of tijdrovend lijkt.

Door middel van producten, adviezen en recepten van KitchenHero is het doel dat iedere bezoeker (uiteindelijk) iedere gerecht kan maken zonder teveel moeite in te steken of uren kwijt aan zijn.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.