Koosje Design

Koosje Design

De leukste en persoonlijkste invulboeken voor de mooiste herinneringen met je kind!

Bewaar de mooiste momenten van je zwangerschap, het eerste jaar en de grote mijlpalen van je baby. Ook erg bijzonder: de kraamweek. En hoe leuk is het als iedereen die op kraamvisite komt hun mooie wensen aan jouw pasgeboren kindje in het kraambezoek boek schrijft? Met het leukste fotomomentjes boek kies je helemaal zelf welke momenten je wel of niet vast wil leggen voor later! Hier maak je zeker weten een mooi fotoboek van!

Of organiseer je een babyshower. Maak met het babyshower invulboek samen een mooie herinnering voor de aanstaande mama. Voorspel onder andere hoe jullie denken dat de baby gaat heten, wanneer de kleine geboren wordt en schrijf mooie wensen op voor de ongeboren baby.

Alle boeken zijn zo ontworpen dat jij een boek kan maken die zo goed mogelijk bij jou past. Beval je bijvoorbeeld na week 37, maar voor week 42? Dan haal je deze pagina’s gewoon uit jouw Mijn zwangerschap invulboek. Of als je het Mijn eerste jaar invulboek voor je eerste kindje koopt, dan haal je de Mijn broer(s) en Mijn zus(jes) pagina’s eruit. Zo zit je dus niet met onnodige pagina’s, voor een zo mooi en compleet mogelijk boek van jouw herinneringen!

Onze nieuwste aanwinst: het Mijn 1-4 jaar invulboek. We blijven druk bezig met het ontwerpen van meer mooie boeken. Mis je een boek? Laat het ons weten! We zijn altijd blij met tips en wie weet staat het boek al op onze to-do lijst.
De zekerheden van https://koosjedesign.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.