Kunst extase
Beeldende kunst
Wanneer je voorwerpen los kunt koppelen van hun oorspronkelijke bestemming, ontstaat er een onmetelijke creatieve ruimte aan mogelijkheden. Veel van mijn stukken zijn op die manier ontstaan. Het is iedere keer opnieuw een uitdaging om de materialen/voorwerpen, die in eerste instantie niets met elkaar te maken hebben, bij elkaar te brengen in één stuk.

Ik werk zoveel als mogelijk met oud materiaal. Dat wat voor de ander afgedankt en waardeloos is, is voor mij de inspiratie.

Bepaalde stukken bewerk ik digitaal en worden afgedrukt op canvas. Het is bijzonder om op deze manier nieuwe geweldige werken te maken. Het is de dimensie van het originele werk, dat de digitale vorm bepaald.

Persoonlijke kunst
Naast mijn eigen werken, maak ik ook bijzondere kunst op verzoek van jou. Hier kun je meer over lezen op de website.
Heb je zelf een creatief idee dat je uit wilt laten werken? Met alle liefde help ik je daar bij.

Kunst, huis en interieur
De zekerheden van https://www.kunstextase.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het woord “onmogelijk” wekt bij mij een bizarre obsessie op om het tegendeel te bewijzen. Wat ik mijn kinderen in dit leven meegeef is om te denken in oplossingen en niet in problemen. Deze wat obsessieve levensovertuiging is wat ik wil overbrengen in Woonuniek en naar jou. Dat wat voor een ander onmogelijk, niet meer bruikbaar of weggooi-materiaal is, is voor mij de mogelijkheid, de inspiratie en het waardevolle. Waarom zou je oude schoenveters weggooien als zij een totaal nieuwe functie zouden kunnen krijgen? Daarnaast is het unieke wat ik wil waarborgen, van elke creatie bestaat er maar één!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.