LIVLIKEFAY
Duurzame & handgemaakte baby & kinderkleding
Newborn Boys Girls
De zekerheden van https://www.livlikefay.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Kinderkleding is altijd al een passie van mij geweest. Met vier kids in huis, ben ik er gek op om leuke setjes voor ze bij elkaar te zoeken. Ik hou van de wereld en de natuur om mij heen en daarom vind ik het belangrijk dat we daar zorgvuldig mee omgaan. De kinderkleding op LIVLIKEFAY is dan ook duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. Daarnaast is de kinderkleding op een eerlijk manier handgemaakt in Nederland.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.