LedsBetter@Home Led & Licht

LedsBetter@Home Led & Licht

LedsBetter@Home LED & Licht

Wij zijn groothandel van professionele, betaalbare led verlichting voor in en rondom thuis.Met echte lichtbeleving! Kunt u uw gewenste product niet vinden of heeft u advies nodig aarzel niet en neem dan contact met ons op.Gaan wij voor u opzoek naar uw gewenste product of voorzien u van het juiste advies. In onze shop heeft u een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.Ook hebben we regelmatig gekke aanbiedingen die niets met verlichting te maken hebben maar wel zeer energie bewust zijn en voor u extra besparing opleveren op aanschaf en energie verbruik.
De zekerheden van https://www.ledsbetter.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.