Leukebril.nu

Leukebril.nu

Leuke leesbrillen, leuke Blueberry brillen, leuke festival zonnebrillen…. maar onze brillen zijn niet alleen maar leuk natuurlijk. De brillen die wij aanbieden zijn ook handig, origineel en/of praktisch.

April 2010 opende Leukebril haar digitale deuren! Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een webwinkel met een breed assortiment aan brillen. Wat dacht u van onze Clic brillen collectie? De Clicbril is een leesbril die u altijd bij de hand heeft, nooit in de weg zit en er ook nog eens leuk uitziet. Heeft u wel eens van een make-up bril gehoord? Een praktische bril die het opmaken een stuk makkelijker maakt. Maar zo biedt Leukebril.nu ook een breed assortiment aan van Blueberry Glasses een bril die uw ogen beschermt tegen het schadelijke blauwe licht van een tablet, smartphone of computerscherm. Maar wij hebben ook handige SeeOO leesbrillen, Polaroid lees- en zonneleesbrillen, Festival zonnebrillen, Ice Watch zonnebrillen en zwembrillen op sterkte.

Wij blijven uitbreiden en zijn voor u altijd op zoek naar de leukste nieuwe leesbrillen, zonnebrillen, praktische brillen en accessoires. Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling een gratis brillendoekje!
De zekerheden van https://www.leukebril.nu/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.