Leukebril.nu

Leukebril.nu

Leuke leesbrillen, leuke Blueberry brillen, leuke festival zonnebrillen…. maar onze brillen zijn niet alleen maar leuk natuurlijk. De brillen die wij aanbieden zijn ook handig, origineel en/of praktisch.

April 2010 opende Leukebril haar digitale deuren! Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een webwinkel met een breed assortiment aan brillen. Wat dacht u van onze Clic brillen collectie? De Clicbril is een leesbril die u altijd bij de hand heeft, nooit in de weg zit en er ook nog eens leuk uitziet. Heeft u wel eens van een make-up bril gehoord? Een praktische bril die het opmaken een stuk makkelijker maakt. Maar zo biedt Leukebril.nu ook een breed assortiment aan van Blueberry Glasses een bril die uw ogen beschermt tegen het schadelijke blauwe licht van een tablet, smartphone of computerscherm. Maar wij hebben ook handige SeeOO leesbrillen, Polaroid lees- en zonneleesbrillen, Festival zonnebrillen, Ice Watch zonnebrillen en zwembrillen op sterkte.

Wij blijven uitbreiden en zijn voor u altijd op zoek naar de leukste nieuwe leesbrillen, zonnebrillen, praktische brillen en accessoires. Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling een gratis brillendoekje!

De zekerheden van https://www.leukebril.nu/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.