Beoordeeld met een 8,2 door 87 klanten

Lifestyle Plaza
Lifestyle Plaza Is de online woonwinkel met een duidelijk en overzichtelijk home & living assortiment en is een toonaangevend bedrijf die met name duurzame consumentengoederen levert aan zowel particulieren als bedrijven.
Waar staan we voor?
Lifestyle Plaza is een online woonwinkel waar je op een verrassende wijze een mooi en sfeervol product voor een scherpe prijs kan aanschaffen. We hebben een breed, kwalitatief en sterk assortiment op het gebied van wonen en leven voor een betaalbare prijs.
Geen aanbetaling
- 69865566
- btw
- NL075204538B02
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.