Lilolux
Bij Lilolux zijn we gek op kunst en zoeken we altijd naar de allerbeste en mooiste fotokunst, die rechtstreeks wordt gedrukt op onze wanddecoraties en sierkussens!

Wij verkopen Wanddecoraties van Plexiglas en Wandcirkels van Dibond, en wil je de look helemaal afmaken? Dat kan, want wij hebben voor iedere wanddecoratie een bijpassend Sierkussens.
Wanddecoraties Sierkussens Fotokunst
De zekerheden van https://lilolux.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Lilolux = Fotokunst!

Fotokunst, de naam zegt het al, kunstzinnige foto’s, prachtige foto’s, en dat afgedrukt op onze wanddecoraties met hoge resolutie voor ultra scherpe afbeeldingen op niet alleen onze wanddecoraties, maar ook onze prachtige sierkussens.

Buiten dat we alleen een collectie proberen samen te stellen van de allermooiste foto’s, gebruiken we bij Lilolux uitsluitend premium materialen. Alle materialen komen uit Europa, en worden in Nederland gedrukt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.