Little Queenie

Little Queenie

Little Queenie is een webshop met speelgoed en decoratie, gericht op meisjes tussen 0 en 8 jaar. Maar voor jongens kun je er ook zeker slagen!

Vind hier het mooiste (houten) speelgoed van o.a. Jabadabado, Tender Leaf Toys en Small Foot.
Speelgoed, Kinderkamer, Inrichting & Decoratie
De zekerheden van https://www.littlequeenie.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2016 is Little Queenie gestart met tweedehands meisjeskleding. Daar werd al snel nieuwe kleding aan toegevoegd en het assortiment is gaan groeien. Pas veel later kwam er speelgoed bij en meubeltjes/decoratie om de babykamer te stylen. Vandaag de dag groeit het assortiment nog steeds met meer oog voor duurzaamheid.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.