Living the Past

Living the Past

Living the past heeft een doorlopende, ruime keuze in schilderijen, antiek en kunstobjecten.
Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit. Ons assortiment bestaat onder meer uit kwaliteitsschilderijen, met name van schilders uit de 20ste eeuw, etsen en gravures, zilveren en verzilverde voorwerpen, kristallen karaffen en kroonluchters en porselein. Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen.
U kunt uw aankopen via onze webwinkel doen, maar het is ook mogelijk om op afspraak ons aanbod bij Living the past in Vlaardingen te bekijken.
De zekerheden van https://www.livingthepast.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.