Living the Past

Living the Past

Living the past heeft een doorlopende, ruime keuze in schilderijen, antiek en kunstobjecten.
Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit. Ons assortiment bestaat onder meer uit kwaliteitsschilderijen, met name van schilders uit de 20ste eeuw, etsen en gravures, zilveren en verzilverde voorwerpen, kristallen karaffen en kroonluchters en porselein. Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen.
U kunt uw aankopen via onze webwinkel doen, maar het is ook mogelijk om op afspraak ons aanbod bij Living the past in Vlaardingen te bekijken.
De zekerheden van https://www.livingthepast.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.