Lotjes Lokjes

Lotjes Lokjes

Een echte meisjeswinkel is onbetwist Lotjes Lokjes. Hier shoppen hippe mama’s (to be) de leukste haarspeldjes, haarbandjes, sieraden, tasjes en nog veel meer voor hun dochters. En shop je de leukste cadeautjes voor een feestje, afzwemmen of bruiloft. Lotjes Lokjes biedt dé leukste en hipste collectie haaraccessoires en fashion musthaves voor kleine én grote meisjes! Van haarspeldjes tot echt zilveren oorbellen en van bigshoppers tot kekke lunchtasjes.

Met een eigen collectie Lotjes kinderkettingen en Ibiza-elastiekjes/armbandjes weet Lotjes Lokjes een uniek online assortiment neer te zetten die inspeelt op hippe trends zoals monochroom, flamingo en de pandabeer. Lotjes Lokjes...Hip voor haar!
De zekerheden van https://www.lotjeslokjes.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.