Lynn's Furniture

Lynn's Furniture

Webshop voor een vintage interieur. Bij Lynn's Furniture vind je kwalitatief goede tweedehands Mid Century meubelstukken, industriele meubels, Scandinavisch en Dutch design. Een industriƫle stijl met metaal en natuurlijke materialen zoals hout en leer. De focus ligt vooral op design klassiekers uit de jaren 30 tot en met de jaren 80. Denk aan merken als Vitra, Gispen, Marko, Ahrend, Galvanitas, De Wit, Fritz Hansen en Pastoe met ontwerpers als Friso Kramer, Arne Jacobsen, A.R. Cordemeyer, Eromes, Osvaldo Borsani en W.H. Gispen.
Alles bij Lynn's Furniture is met zorg en liefde uitgezocht en opgeknapt. Elk item is uniek en omdat er niet groot ingekocht wordt wisselt de collectie regelmatig. Houd er rekening mee dat alles bij Lynn's Furniture tweedehands is.
De zekerheden van https://www.lynnsfurniture.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.