MBG Salontafels

MBG Salontafels

MBG Salontafels maakt aantrekkelijke en kwalitatieve salontafels betaalbaar. Bent u op zoek naar mooie salontafels die net even anders zijn? Laat uzelf dan overtuigen door het bijzondere assortiment met scherpe prijzen. MBG Salontafels vindt het belangrijk dat u met plezier bij ons winkelt en maakt het ook mogelijk om achteraf te betalen. We bezorgen altijd gratis in Nederland en België zonder een minimum bestelwaarde daarvoor te vragen. MBG-Salontafels.nl is dé webwinkel die u een grote collectie salontafels bied met een oog voor kwaliteit
De zekerheden van https://mbg-salontafels.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.