MD Racingparts

MD Racingparts

MD Racingparts is een webshop gestart door 2 broers, welke de passie voor motorsport willen delen met andere enthousiaste en gepassioneerde motorrijders. We bevinden ons geregeld op het circuit om de onderdelen welke wij verkopen ook daadwerkelijk te testen, zodat wij hier een objectieve mening over kunnen geven. Ons merkportfolio bestaat uit bekende merken; welke zich reeds hebben bewezen in de motorsport en staan voor kwaliteit en snelheid.

Wij van MD Racingparts helpen je graag met je keuze voor verschillende onderdelen, adviseren je waar nodig maken er samen iets moois van.

Let's build that bike!

De zekerheden van https://www.MDracingparts.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.