MDG Solar systems

MDG Solar systems

Wij bieden alleen de beste zonnepanelen sets met omvormer en installatie materiaal aan om zelf uw zonnepanelen te plaatsen. Onze doe-het-zelf pakketten zijn eenvoudig te plaatsen. Ook kunt u er voor kiezen het te laten installeren.

MDG Solar systems biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid adviseren over de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen.
Uw zonne-energie adviseur van MDG Solar systems berekent vrijblijvend samen met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.
De zekerheden van https://www.mdgsolar.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.