MDG Solar systems

MDG Solar systems

Wij bieden alleen de beste zonnepanelen sets met omvormer en installatie materiaal aan om zelf uw zonnepanelen te plaatsen. Onze doe-het-zelf pakketten zijn eenvoudig te plaatsen. Ook kunt u er voor kiezen het te laten installeren.

MDG Solar systems biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid adviseren over de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen.
Uw zonne-energie adviseur van MDG Solar systems berekent vrijblijvend samen met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.
De zekerheden van https://www.mdgsolar.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.