MOEStuintafels.nl

MOEStuintafels.nl

Uw MOEStuin of kruidentuin op stahoogte en binnen handbereik!

MOEStuintafels met handzame MOEStuinbakken maken het voor iedereen met tuin, balkon of terras mogelijk om zelf biologische groenten, kruiden of bloemen te verbouwen.

MOEStuintafels zijn bijzonder geschikt voor gebruik thuis, in scholen, woongroepen, buurtprojecten of zorginstellingen.

Een aantal van de MOEStuintafels wordt gemaakt in samenwerking met houtwerkplaatsen voor mensen met een beperking van 'Stichting De Trans'. Wij gebruiken nieuw en minimaal 3 cm dik steigerhout, gecombineerd met duurzame, gemakkelijke MOEStuinbakken.

MOEStuintafels zijn robuust, hygiƫnisch en gaan vele jaren mee. Ze hebben diverse voordelen ten opzichte van moestuinbakken of -tafels met anti-worteldoek.

De zekerheden van https://moestuintafels.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.