Mani Vivendi
Beste klant,

Wij spannen ons maximaal in om van iedere klant een tevreden klant te maken.
Dat lukt vrijwel altijd. Ben je ook tevreden over ons, laat hier dan een berichtje achter voor andere (nieuwe) klanten.

Ben je niet tevreden over ons, laat het ons dan eerst even weten, zodat we de kans hebben om het voor je op te lossen voordat je je reactie plaatst.
9,1
Filter 1543 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 918 met beschrijving

• Isabelle Furia
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Mooie producten. Heel tevreden.

• Marissa
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Bestelling geplaatst maar mn bestelling bleef op zich wachten...tot ik zelf meer dan n week later een mail stuurde om te vragen of er een zicht was op de levering. Bleek dat er producten niet op voorraad waren...met excuses...maar daar was ik niet mee geholpen....mooie zou zijn als er iets niet op voorraad is een melding te krijgen, mét een voorstel om evt te kunnen annuleren, heb dus bij andere handelaar besteld waar ik de dag erop reeds melding kreeg dat het verzonden was...nog een week later kwam deze bestelling aan...die ik niet meer nodig had ondertussen...teleurgesteld...

• Hoe beoordeel je Mani Vivendi?

• Florence Paardekooper

ik ben heel tevreden over de kombucha balance gebruik het al zeker 15 jaar

• marco Scheper
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen

• Jean Beckers
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Snelle levering,nemen verantwoordelijkheid voor kwaliteit

• Chris Mevr Quirijnen
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Netjes geleverd,en de eerste waterkefir gemaakt. Top product!

• Tine

Blij met de producten!

• Bert van Ginkel
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

mijn product kwam beschadigd binnen omdat tijdens transport de verpakking is gaan lekken.

Antwoord van Mani Vivendi

Bedankt voor je review.

Wil je ons een mail sturen? Dan kunnen we zorgen voor een juiste oplossing.

• Ramon
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Goede service en prima prijs

• Greetje Hazeborg
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Super tevreden met mijn geleverde bestelling.

• Alexander
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Goede service en mooie producten, erg blij mee. Klein probleem met de levering was snel en vriendelijk opgelost.

• hans
    Review voor Mani Vivendi

yogamat & tas, op tijd ontvangen, goed verpakt, mooie kwaliteit

• Nicole Allaert
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Zeer goed verpakt en afgeleverd zoals afgesproken. Geeft een ontspannend gevoel zoals beschreven.

• Piet Moman
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Prima keurig te woord gestaan.

• Jo Zijlema Zijlema

Heb geen bestelling ontvangen

Antwoord van Mani Vivendi

Bedankt voor je review! Op 14 maart hebben wij u op de hoogte gesteld dat wij helaas de bestelling niet konden uitleveren, we hebben toen het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Vriendelijke groet Team Mani Vivendi

• Deniz Ercan
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Bestelling niet ontvangen mogelijk verloren bij de post.

• Patrick Verstricht
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Het glazen deksel van een pot was stuk bij levering. Slecht verpakt toch zeker voor glaswerk. Op de doos stond ook niet 'breekbaar' vermeld, anders had de koerierdienst het pakket misschien voorzichtig behandeld. Wel snelle levering.

• Anneli Haverkort
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Ondanks de zorgvuldige verpakking was toch de rand van de weckfles gebroken. Na een mailtje is er gelijk gereageerd en een nieuwe fles opgestuurd! Geweldig! Dankjewel!

• Joey Rouwenhorst
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Snelle levering, netjes verpakt ook. Eerste twee flessen gevuld. Was nog niet heel erg veel koolzuur in. Maar tweede batch staat nu en die borrelt er lekker op los. Nu lekker experimenteren met de smaken voor de tweede fermentatie.

• Annabel Bogaert
    Geverifieerde klant van Mani Vivendi

Pakket werd niet privé afgeleverd. Moest er om in postpunt. Ik was nochtans thuis. Postbode heeft niet aangebeld.
    Bij openen een fles gebroken.
    De scoby bleek ook niet in orde. Meteen schimmelvorming.