Martial Arts Store

Martial Arts Store

Wij zijn Martial Arts Store
Een van de eerste online vechtsportwinkels met het ruimste assortiment vechtsportartikelen.

Wij begrijpen als geen ander dat u alleen kwalitatieve vechtsportartikelen zoekt, onze webshop is namelijk ontstaan uit de passie voor vechtsport !

Onze webshop is dan ook opgericht door vechtsporters met meer dan 50 jaar ervaring. Ervaar het zelf !

Naast het leveren aan particulieren zijn wij een groothandel in vechtsportartikelen en kunnen ook winkels en sportscholen bij ons terecht voor grotere inkopen tegen speciale wederverkoopprijzen.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.