Martial Arts Store

Martial Arts Store

Wij zijn Martial Arts Store
Een van de eerste online vechtsportwinkels met het ruimste assortiment vechtsportartikelen.

Wij begrijpen als geen ander dat u alleen kwalitatieve vechtsportartikelen zoekt, onze webshop is namelijk ontstaan uit de passie voor vechtsport !

Onze webshop is dan ook opgericht door vechtsporters met meer dan 50 jaar ervaring. Ervaar het zelf !

Naast het leveren aan particulieren zijn wij een groothandel in vechtsportartikelen en kunnen ook winkels en sportscholen bij ons terecht voor grotere inkopen tegen speciale wederverkoopprijzen.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.