Mascule
Mascule – Beads Exquisite – is een in Abbekerk gevestigde studio die zich specialiseert in het ontwerp en de productie van exclusieve en hoogwaardige “Luxury Mens Designer Bracelets”.

Wij voegen waarde toe:

Wij doen geen concessies als het gaat om een Premium Product. Wij staan met hart en ziel achter elk exemplaar wat onze studio verlaat.

- Wij geloven niet in goedkope seriematige productie maar streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en exclusiviteit.

- Je ziet onze armbanden niet veel, dat komt omdat we elk model slechts in kleine oplage produceren. Onderscheid door hoogwaardige kwaliteit.

- Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit (half) edelstenen en edelmetaal. Onze armbanden zijn eenvoudig te herkennen door de “Premium Look
& Feel”.

Dat onderscheid ons van de rest en maakt ons product: Exquisite
De zekerheden van https://www.mascule.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.