Mijn Woontextiel

Mijn Woontextiel

Welkom bij de textielspecialist voor jouw woning. Wat jouw wensen ook zijn, bij MijnWoontextiel.nl ben jij aan het goede adres. Samen zoeken we naar het juiste product voor jou! Of je nou op zoek bent naar een sierkussen, handdoek, badjas of dekbedovertrek in ons brede assortiment zit er altijd iets voor jou tussen. Ontbreekt er toch niet iets? Twijfel dan niet en zoek contact met ons! Ons team van specialisten staat je graag te woord, samen zoeken we naar het product van jouw dromen!
Wonen, Badtextiel, Keukentextiel
De zekerheden van https://www.mijnwoontextiel.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.