Modernekraan.nl

Modernekraan.nl

Modernekraan speelt in op de hedendaagse sanitair trends. Wij bieden u als klant een betaalbaar assortiment sanitair voor uw badkamer, toilet, keuken of wasmeubel. Het productaanbod is blijvend actueel en conform de meest recente marktontwikkelingen. Wij geven standaard 14 dagen bedenktijd op het gehele assortiment. Op al onze producten zit minimaal 1 jaar garantie. Wij staan garant voor goede kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen met de service die u van een winkel mag verwachten. Ons team staat u graag bij voor advies op maat!
De zekerheden van https://modernekraan.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.