Mommy Makes

Alle producten zijn handgemaakt, waardoor elk kledingstuk uniek is én met liefde wordt gemaakt. Zowel de kleding als de accessoires zijn net even anders. Momenteel verkopen wij babykleding, kinderkleding en accessoires. Ons assortiment wordt met de dag uitgebreid.

Comfort, duurzaamheid en stijl staan bij ons centraal. Die punten zie je dan ook in al onze producten terug. Wij maken baby- en kinderkleding waar niet alleen de papa of mama blij van wordt maar ook het kindje zelf. Wij werken met veel soepele en zachte stoffen die mooi blijven, ook na een paar keer wassen. Veel kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en is GOTS gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je kleintje 100% veilig is.

Ook prematuur geboren baby's verdienen mooie kleding. Daarom bieden wij veel verschillende kledingstukken aan vanaf maat 44. Per kledingstuk staat vermeld of wij deze in maat 44 kunnen maken. Dat kost niks extra, want als ouder van een te vroeggeboren baby is het al moeilijk genoeg.

De zekerheden van https://www.mommymakes.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.